#AteliereleCRJM: Desfășurarea unei campanii pentru Mecanismul 2%

Reprezentanții organizațiilor societății civile sunt invitați să participe la un atelier de instruire privind planificarea și desfășurarea unei campanii pentru atragerea fondurilor prin Mecanismul 2%. Atelierul este organizat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova și este destinat organizațiilor care sunt beneficiare sau intenționează să aplice la mecanismul de desmnare procentuală.

Ce este Mecanismul 2%, cum funcționează donațiile, ce presupune acest proces, dar și ce trebuie să facă o organizație sau cult religios pentru a avea o campanie de strângere de fonduri de succes?Răspunsurile la aceste întrebări vor putea fi găsite în cadrul Atelierului „Cum să desfășori  eficient o campanie de informare 2% pentru organizația ta”, care va avea loc pe 27-28 ianuarie și 3-4 februarie. Sesiunile se vor desfășura online, pe platforma Zoom, între 14:00-16:00.

 

Participarea la Atelier este gratuită. Pentru a vă înregistra, este necesară completarea acestui formular până pe 25 ianuarie 2022. Iată calendarul sesiunilor:

 

• 27 ianuarie
Sesiunea I, Campania de informare 2%: necesitate, etape, riscuri. Tipuri de public în campania 2%.

• 28 ianuarie
Sesiunea II. Mesajul campaniei 2%. Instrumente și canale de diseminare ale mesajului. Evaluarea campaniei

• 3 februarie
Sesiunea III. Instrumente digitale gratuite pentru crearea conținutului vizual (exemplu: Canva, Adobe, Crello, Animoto etc).

• 4 februarie


Sesiunea IV. Întâlnire de comunitate cu ONG-urile beneficiare ale mecanismului 2% în cadrul căreia membrii organizațiilor vor fi invitați să împărtășească din experiența anilor anteriori privind campaniile 2% pe care le-au implementat și rezultatele pe care le-au obținut.

Sesiunile se vor desfășura în limba română. Puteți opta pentru participarea la întreg atelierul sau doar la sesiunile care sunt relevante pentru Dumneavoastră sau organizația din care faceți parte.

 

Acest eveniment este organizat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova și este posibil datorită fondurilor acumulate prin intermediul Mecanismului 2%.

The event is finished.

Dată

27 ianuarie 2022
Evenimentul s-a desfășurat cu succes!

Oră

14:00 - 16:00

Organizator

Centrul de Resurse Juridice din Moldova
Phone
+373 22 843 601
Email
contact@crjm.org
Website
www.crjm.org
QR Code