Custom Donation

 MDL

De la: 1,00 MDL

Quantity
Suntem printre cele mai vocale ONG-uri atunci când democrația în Republica Moldova este în pericol. Urmărim ca autoritățile să respecte normele în vigoare, venim cu propuneri de îmbunătățire a legislației, iar anual organizăm Forumul „Reformarea Justiției și Combaterea Corupției” – o platformă transparentă și profesionistă de dezbateri ce are drept scop identificarea celor mai optime idei de reformă.
 
Prin cercetări și advocacy contribuim la consolidarea democrației și a statului de drept în Republica Moldova. În ultimii patru ani am organizat școli de democrație pentru circa 100 de studenți, am instruit peste 100 de profesioniști (avocați, judecători, procurori) în domeniul Convenției Europene a Drepturilor Omului, peste 300 de reprezentanți ai ONG-urilor – privind mecanismul 2% și peste 700 de studenți și elevi – în domeniul integrității și statului de drept.
 
Din 2010 monitorizăm respectarea drepturilor omului în Moldova și sintetizăm violările din hotărârile Curții Europene a Drepturilor Omului adoptate în anii 1997-2020 în cauzele moldovenești.
 
Susține-ne pentru a dezvolta în continuare aceste activități.