Prezentarea Notei Analitice „Republica Moldova la CtEDO în 2022”

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) prezintă al 13-lea an consecutiv sinteza violărilor comise de Republica Moldova și constatate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO). Documentul include o analiză a Hotărârilor CtEDO din anul 2022, precum și suma despăgubirilor pe care trebuie să le achite țara noastră pentru nerespectarea drepturilor Omului.

De asemenea, vor fi prezentate datele statistice privind activitatea CtEDO în 2022 în raport cu toate statele membre ale Consiliului Europei.

La eveniment sunt invitați să participe jurnaliști, membri ai societății civile, precum și reprezentanți ai autorităților responsabile de aplicarea drepturilor omului în Republica Moldova. Prezentarea notei analitice va fi găzduită de Agenția de Presă IPN (str. Pușkin 22, Casa Presei, of. 446).


Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Asigurarea implementării în Moldova a unor standarde mai bune în domeniul drepturilor omului” cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la Chișinău, în cadrul programului MATRA.

The event is finished.

Dată

27 ianuarie 2023
Evenimentul s-a desfășurat cu succes!

Oră

10:00 - 11:00

Locație

Agenția de Presă IPN
Chișinău, Casa Presei

Organizator

Centrul de Resurse Juridice din Moldova
Phone
+373 22 843 601
Email
contact@crjm.org
Website
www.crjm.org
QR Code