Lecția publică „Curtea Europeană a Drepturilor Omului pe înțelesul tuturor”

Studenții de la facultățile de drept, jurnalism și relații internaționale sunt invitați să participe la una dintre lecțiile publice marca CRJM despre activitatea și modul de funcționare a Curții Europene a Drepturilor Omului (CtEDO).

Alături de Vladislav Gribincea, avocat și director al Programului Justiție din cadrul CRJM, și Dumitru Obadă, agent guvernamental, vom explica ce face Curtea și cum poate fi sesizată, care e procedura de examinare a cererilor și vom analiza pe scurt principala jurisprudență a CtEDO în cauzele moldovenești.

Evenimentul se va desfășura pe 25 octombrie, între orele 11:30 – 13:00, la Universitatea de Stat din Moldova, blocul central, aula „Regina Mariaˮ și pot participa studenți și din cadrul altor universități. Pentru înregistrare, vă rugăm să completați acest formular.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul financiar al Fondului canadian pentru inițiative locale (CFLI) în cadrul proiectului „Îmbunătățirea standardelor privind drepturile omului în Moldova”, implementat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM). Opiniile exprimate sunt responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu reflectă neapărat viziunea CFLI.

The event is finished.

Dată

25 octombrie 2023
Evenimentul s-a desfășurat cu succes!

Oră

11:30 - 13:00

Organizator

Centrul de Resurse Juridice din Moldova
Phone
+373 22 843 601
Email
contact@crjm.org
Website
www.crjm.org
QR Code