Lecția publică „Aplicarea arestului în Republica Moldova”

Centrul de Resurse Juridice invită toți studenții și tinerii profesioniști din Republica Moldova să participe la Lecția Publică „Aplicarea Arestului în Republica Moldova”.
 
Evenimentul este gândit pentru a le oferi studenților, profesioniștilor și tuturor părților interesante o mai bună înțelegere a teoriei predate la cursuri prin oferirea de exemple din realitate cu privire la aplicarea arestului. În cadrul lecției participanții vor avea ocazia să adrese întrebări vorbitorilor referitor la orice curiozitate ar putea-o avea despre când, cum și de ce se aplică măsura arestului.
 
Experții invitați sunt Eugeniu Beșelea, judecător la Judecătoria Chișinău și Vladislav Gribincea, avocat specializat pe drepturile omului și reprezentarea la CtEDO și președintele CRJM. Moderatoarea evenimentului va fi Oxana Brighidin, consilieră juridică CRJM.

Lecția publică va avea loc pe 20 octombrie, între orele 15:00-16:30, se va desfășura online, pe Zoom și va fi transmisă live pe pagina de Facebook CRJM.
Înscrierile sunt deschise până pe 19 octombrie, ora 17:00, completând formularul de aici.
 
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Asigurarea implementării în Moldova a unor standarde mai bune în domeniul drepturilor omului” cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, în cadrul programului MATRA.

The event is finished.

Dată

20 octombrie 2022
Evenimentul s-a desfășurat cu succes!

Oră

15:00 - 16:30

Organizator

Centrul de Resurse Juridice din Moldova
Phone
+373 22 843 601
Email
contact@crjm.org
Website
www.crjm.org
QR Code