Lansarea analizei „Justiția Republicii Moldova în cifre – o analiză comparativă”

Raportul conține o analiză a datelor din țara noastră și din statele membre ale Consiliului Europei privind fondurile alocate pentru justiție, personalul din justiție și eficiența activității acestuia.

Analiza a fost elaborată în baza Raportului Comisiei Europene pentru Eficiența Justiției a Consiliului Europei (CEPEJ) din anul 2022 și a datelor oficiale din Republica Moldova pentru anul 2022.

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai sistemului de justiție (judecători, procurori, avocați), reprezentanți ai autorităților publice, dar și jurnaliști, mediul academic, societatea civilă și partenerii de dezvoltare.

Evenimentul va fi difuzat prin intermediul platformei privesc.eu, pe site-ul CRJM, dar și pe rețelele de socializare.


Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Susținerea eforturilor de integritate și anticorupție prin monitorizare activă de către societatea civilă în Moldova”, implementat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova cu sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA prin intermediul Biroului Internațional pentru Justiție Penală și Aplicarea Legii al Ambasadei SUA în Republica Moldova.

The event is finished.

Dată

29 noiembrie 2022
Evenimentul s-a desfășurat cu succes!

Oră

09:00 - 12:00

Locație

Ministerul Justiției
or. Chișinău, str. 31 august 1989 82

Organizator

Centrul de Resurse Juridice din Moldova
Phone
+373 22 843 601
Email
contact@crjm.org
Website
www.crjm.org
QR Code