Forumul Reformarea Justiției și Combaterea Corupției, ediția 2023

Pe 19 și 20 septembrie 2023, la Chișinău, Centrul de Resurse Juridice din Moldova organizează a 5-a ediție a Forumului Reformarea Justiției și Combaterea Corupției. Evenimentul este gândit ca un spațiu de discuții și dezbateri între principalii actori din sectorul justiției, politicieni, societatea civilă și partenerii de dezvoltare pentru a identifica direcțiile fezabile și eficiente de îmbunătățire a reformelor ce vizează justiția și lupta anticorupție și reducerea riscurilor aferente acestora.

Discuțiile vor fi structurate în două blocuri, fiecare cu durata de câte o zi, iar fiecare bloc va fi separat în câte două paneluri de dezbateri. Fiecare panel de va fi însoțit de date statistice actuale, dar și de opinia cetățenilor vizavi de subiectele abordate. La Forum vor avea intervenții și doi vorbitori-cheie de renume internațional, specializați în justiție și lupta anticorupție. 

Pe durata panelurilor de discuții, participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări, fiind prezenți în sală sau conectându-se online prin intermediul Platformei Zoom.

Forumul este organizat în parteneriat cu autoritățile naționale și este susținut financiar de Departamentul de Stat al SUA prin intermediul Biroului Internațional pentru Justiție Penală și Aplicarea Legii al Ambasadei SUA în Republica Moldova.


Dată

19 - 20 septembrie 2023

Oră

Toată ziua
Digital Park Chișinău

Locație

Digital Park Chișinău
Mihai Viteazul 15

Organizator

Centrul de Resurse Juridice din Moldova
Phone
+373 22 843 601
Email
contact@crjm.org
Website
www.crjm.org
QR Code