Desemnează 2% pentru CRJM

Cod Fiscal: 1010620008129

Promovăm justiția independentă, eficientă și responsabilă, mecanisme anticorupție eficiente, respectarea drepturilor omului și un mediu prielnic pentru societatea civilă și democrație. În aceste domenii identificăm problemele cu impact sistemic, propunem soluții, le aducem pe agenda publică, reacționăm la abuzuri și mobilizăm parteneri pentru schimbări în bine.

 

Susține activitățile noastre prin redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit. Mecanismul este simplu, rapid și anonim. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul fiscal al CRJM (1010620008129) în declarația pe venit pentru anul precedent, pe care trebuie să o depui până pe 30 aprilie 2024. Nu te costă nimic, doar indici statului să redirecționeze către CRJM o parte din impozitul plătit deja în buget.

 

Cu alte cuvinte, din fiecare 100 de lei plătiți la stat ca impozit pe venit – 2 lei vor merge la CRJM, iar 98 de lei rămân în bugetul de stat. Mai multe despre desemnarea procentuală, dar și pașii necesari pentru redirecționarea a 2% puteți afla din videoul explicativ de mai jos.

Ce facem cu banii obținuți din desemnarea procentuală?

Lecții publice pentru studenți și tineri profesioniști

Informăm tinerii despre experiențele, problemele și soluțiile din justiție, pentru a fi pregătiți și informați despre domeniul în care vor activa.

Construim o societate civilă vibrantă și consolidată

Organizăm traininguri și sesiuni de capacitare a organizațiilor societății civile și le motivăm să fie garantul unei democrații veritabile în Moldova.

Instruiri pentru profesioniștii din Justiție

Alături de parteneri și experți internaționali, arătăm cele mai bune practici și standarde internaționale celor care fac justiție în Republica Moldova.

Pentru a redirecționa 2% au mai rămas

Zile
Ore
Minute
Secunde
Următoarea perioadă în care veți putea desemna 2% pentru CRJM va fi 1 ianuarie - 30 aprilie 2024.