Centrul de Resurse Juridice din Moldova solicită oferte de la companii specializate pentru procurarea a 12 seturi de echipamente tehnice, compuse din laptop și stație de andocare, pentru perioada 2024 – 2027. Dintre acestea, două seturi vor fi achiziționate în perioada martie-mai 2024.

 

Obiectivul concursului

În vederea implementării obiectivelor sale, CRJM solicită oferte de la companii specializate, având ca scop procurarea următorului echipament tehnic:

 

Model și specificații

Laptop

Dell 14.0″ Latitude 5440 Grey sau o altă marcă care corespunde următorilor parametri tehnici:

§  Display: 14.0″ IPS FHD (1920×1080) Non-glare

§  Procesor: min. Intel Core i5-1335U

§  Stocare: min. 512Gb PCIE

§  Memoria RAM: min. 16GB DDR4

§  Card Reader

§  Tastatură: numeric keyboard, En/Ru iluminată

§  Cameră Web: încorporată FHD

§  Fingerprint

 

Interfețe/Porturi

§  2x USB-C TB4 DP

§  1x 3,5 mm Audioplug

 

Conectivitate Rețea

§  Bluetooth

§  Controler Wi-Fi

 

Accesorii incluse

§  Adaptor de alimentare

Dock Station

Dell Docking Station sau alt Docking Station  compatibil cu modelul de laptop propus

 

Dosarul de participare la concurs

Persoanele interesate de prezentul concurs vor expedia ofertele prin e-mail la adresa applications@crjm.org până pe 26 martie 2024. Dosarul de participare va include:

  1. Date generale despre ofertant (denumirea, date de contact, site web, portofoliul de clienți și alte date relevante despre ofertant);
  1. Copia certificatului de înregistrare/ Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  1. Oferta tehnică va include parametrii tehnici ai produselor oferite, termene de garanție și condiții de livrare;
  1. Oferta financiară va fi completată după acest model, în format Excel, cu indicarea prețului în USD, inclusiv TVA. Prestatorul va menționa despre disponibilitatea prestării serviciilor cu aplicarea scutirii TVA cu drept de deducere, la prezentarea documentelor confirmative de către Beneficiar. Compararea ofertelor financiare se va face în USD. Ofertele prezentate în altă valută vor fi convertite la cursul oficial al BNM din data limită pentru prezentarea ofertelor;
  1. Prețurile indicate în ofertă vor putea fi schimbate pe durata contractului pentru produsul care corespunde acelorași parametri tehnici, doar dacă acest lucru este impus de condițiile de livrare de la producător și este argumentat corespunzător de către compania contractată.
  1. Declarația privind conflictul de interese. În cazul existenței unui conflict de interese, real sau potențial cu conducerea Asociației (președintele și Consiliul de administrare), compania se obligă să-l declare în baza unei declarații completate în formă liberă.

Criterii de evaluare

Dosarele vor fi analizate de către membrii comisiei de achiziții. După evaluarea formală, în care se va verifica dacă dosarele sunt complete, la etapa evaluării ofertelor tehnice va fi aplicată metoda cumulativă, iar pentru fiecare criteriu vor fi acordate punctaje după cum urmează:

Criteriu de evaluare

Punctaj

Produsele incluse în ofertă corespund cu parametrii tehnici solicitați

40

Disponibilitatea produselor în stoc și posibilitatea de livrare în max. 2 săptămâni

25

Termenele de garanție oferite pentru produse

25

Reputația și experiența companiei ofertante (minim 2 ani de activitate)

10

Total puncte, oferta tehnică

100

 

Doar ofertele care vor acumula minim 75 de puncte după evaluarea tehnică vor fi calificate pentru următoarea etapă de evaluare.

 

Toate ofertele care au acumulat minim 75 puncte la etapa precedentă vor fi calificate pentru evaluarea financiară. Prețul oferit de către companiile participante trebuie să fie unul competitiv cu respectarea raportului preț-calitate.

 

Cea mai mică ofertă financiară calificată în concurs va primi scorul de 100 de puncte, iar pentru următoarele oferte punctajul se va calcula după formula: (valoarea ofertei minime / valoarea ofertei evaluate) * 100.

 

Pentru îngregul proces de selecție, dar și alte specificații, vă rugăm să consultați termenii de referință, care sunt disponibili integral pe acest link.

 

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 843601 sau la adresa de e-mail: applications@crjm.org

Notă: CRJM își rezervă dreptul să nu aleagă nicio companie în cazul în care ofertele primite nu vor corespunde cerințelor sale.

 

CRJM este o organizație care promovează incluziunea și diversitatea. Noi valorificăm diferențele, promovăm egalitatea și abordăm frontal comportamente discriminatorii, astfel consolidând capacitatea organizațională. Toate companiile calificate sunt încurajate să aplice. Noi nu discriminăm în funcție de dizabilitate, rasă, culoare, etnie, gen, religie, orientare sexuală, vârstă, stare civilă, statut parental sau orice alt criteriu protejat prin lege. Toate aplicațiile recepționate vor fi procesate cu respectarea strictă a confidențialității datelor furnizate. 

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
NOUTĂȚI RECOMANDATE