Ultimele Evenimentele trecute

Forumul Reformarea Justiției și Combaterea Corupției 2022

Digital Park Chișinău Mihai Viteazul 15, Chișinău

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate reformării justiției și combaterii corupției din Republica Moldova va avea loc în luna iunie 2022 la Chișinău. Principalii actori din sectorul justiției, clasa politică, societatea civilă, alături de experți și oficiali europeni vor dezbate actualele soluții de reformă.

Lecția publică „Transparența și procesul de adoptare a legilor în Parlament”

În lecția publică de pe 19 aprilie, invitații CRJM vor explica pas cu pas care sunt etapele de elaborare și adoptare de către Parlament a proiectelor de lege. Discuțiile vor include exemple reale de proiecte de lege, pe lângă aspectele teoretice ale procesului. Olesea Stamate, Președinta Comisiei juridice, numiri şi imunități din Parlamentul Republicii Moldova […]

Gratuit

#AteliereleCRJM: Desfășurarea unei campanii pentru Mecanismul 2%

Envato 121 King Street, Melbourne

Reprezentanții organizațiilor societății civile sunt invitați să participe la un atelier de instruire privind planificarea și desfășurarea unei campanii pentru atragerea fondurilor prin Mecanismul 2%. Atelierul este organizat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova și este destinat organizațiilor care sunt beneficiare sau intenționează să aplice la mecanismul de desmnare procentuală.

Acces liber, cu înregistrare prealabilă