Sesiunea de instruire „Securitatea personală: instrumente destinate apărătorilor drepturilor omului și reprezentanților societății civileˮ

Cine? Centrul de Resurse Juridice din Moldova și Front Line Defenders

Ce? Instruire de 2 zile privind securitatea personală pentru reprezentanții organizațiilor societății civile (OSC), apărătorii drepturilor omului (ADO) și mass-media

Când? 28-29 noiembrie 2023

Cum? Prezență fizică, limba de lucru: engleza/rusa

Context:

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) implementează proiectul „Scut pentru apărătorii drepturilor omului – Sprijin apărătorilor drepturilor omului în Republica Moldova” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Obiectivul principal al proiectului este de a spori monitorizarea și protecția drepturilor omului în Moldova prin abilitarea ADO și OSC să activeze într-un mediu sigur și favorabil, în conformitate cu drepturile și libertățile lor depline.

Implementarea proiectului se axează, printre altele, pe furnizarea de asistență în domeniul securității digitale și pe echiparea persoanelor și organizațiilor cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și spori securitatea personală, inclusiv siguranța, bunăstarea și alte aspecte.

Sesiunea de instruire privind securitatea personală va fi organizată de formatori internaționali de la Front Line Defenders și va acoperi o serie de subiecte esențiale, printre care:

  • Securitatea holistică drept concept/abordare a protecției;
  • Metodologie și sfaturi practice pentru evaluarea riscurilor;
  • Planificarea protecției;
  • Bunăstarea ca aspect al securității personale/organizaționale.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul proiectului „Scut pentru apărătorii drepturilor omului – Sprijin apărătorilor drepturilor omului în Republica Moldova”, implementat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM). Conținutul prezentat este responsabilitatea exclusivă a CRJM și nu reflectă neapărat viziunea Uniunii Europene.

The event is finished.

Dată

28 - 29 noiembrie 2023
Evenimentul s-a desfășurat cu succes!

Oră

09:00 - 17:00

Organizator

Centrul de Resurse Juridice din Moldova
Phone
+373 22 843 601
Email
contact@crjm.org
Website
www.crjm.org
QR Code